Betekenisvolle informatie van al je cliënten is slechts een van de voordelen.

Software-vragenlijsten Realiseer kwantitatieve onderzoeken met software vragenlijsten Man die glimlacht met een bril. Voor iedere doelgroep is Ervaringwijzer geschikt, een van de voordelen van Ervaringwijzer.
Ervaringwijzer in het kort

In opdracht van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en gemeente Utrecht is Ervaringwijzer ontwikkeld. Een webapplicatie die gemeenten en zorgaanbieders in staat stelt om het cliëntervaringsonderzoek uit te voeren. De vier belangrijkste voordelen zijn op deze pagina uitgelicht.

Het platform is ontworpen om het cliëntervaringsonderzoek voor alle betrokkenen te vereenvoudigen. Voor cliënten is Ervaringwijzer een korte digitale vragenlijst die zij op een apparaat naar keuze kunnen beantwoorden op een tijdstip wanneer het hen uitkomt. Gemeenten en organisaties kunnen binnen het dashboard van Ervaringwijzer vragenlijsten maken, uitsturen en real-time de resultaten bekijken.

Community clientervaringsonderzoek

De community

Een netwerk dat groeit en steeds meer kennis en expertise bevat. Werk eenvoudig met elkaar samen en link met elkaar met één klik op de knop. Eenmaal gelinkt krijg je toegang tot alle voordelen van een groot netwerk, van relevante informatie zoals vragenlijsten of contactgegevens. Maak gebruik van de best practices van anderen om de respons te verhogen of raadpleeg de database om waardevolle tips te achterhalen.

Jonge vrouw die lacht en op haar telefoon meewerkt aan een cliëntervaringsonderzoek. Invullen ieder device naar keuze is slechts een van de voordelen van Ervaringwijzer
Clientervaringsonderzoek

Toegankelijk

Ervaringwijzer is interactief, laagdrempelig en toegankelijk voor alle betrokkenen. Naast een modern dashboard voor gebruikers is er voor alle deelnemers een passende manier om hen te benaderen. Zo is er een vergrootfunctie voor ouderen en kunnen zij via mail op de computer of tablet reageren. Terwijl jongeren beter te bereiken zijn op hun mobiel via Whatsapp, QR-codes of SMS.

Wat gebruikers zeggen

Wil je ook je ervaring delen? Schrijf een review
Privacy clienten

Privacy

Een steeds belangrijker onderwerp en met de komst van de AVG is dit een verplichte eis die wij en onze gebruikers stellen aan het instrument en het gebruik ervan. Naast het hanteren van de normen van ISO27001 en NEN7510 doen wij er alles aan om de software en data te beveiligen. Om dit te borgen, wordt het ontwikkelproces van de software jaarlijks beoordeeld door een onafhankelijke auditorganisatie. Over de resultaten zijn wij open en transparant.

Moeder en dochter met bril die lachend op een tablet een onderzoek invullen. Ervaringwijzer is voor jong en oud ontdek alle voordelen.
Gebruikersonderzoek

Continu

Ervaringwijzer is 24/7 te gebruiken op elk device en browser. Hierdoor kan er continu onderzoek worden gedaan. Daarnaast hebben gebruikers real-time inzicht in de resultaten wat het mogelijk maakt om te analyseren en direct aanpassingen door te voeren. Met behulp van notificaties worden gebruikers op de hoogte gehouden en behouden zij het overzicht om gestelde doelen te behalen. Lees hier alle voordelen.

Alle voordelen zelf ervaren?

Contact opnemen