1.000+ studenten gingen je voor
4.5/5
imageimageimageimageimage
4.5/5
imageimageimageimageimage
5/5
imageimageimageimageimage
4.5/5
imageimageimageimageimage
4.8/5
imageimageimageimageimage

Gebruik Ervaringwijzer voor al jouw onderzoeken voor jouw studie

Het doen van goed onderzoek kan een tijdrovende klus zijn. Met Ervaringwijzer heb je in no time een vragenlijst ontworpen, verstuurd en resultaten geanalyseerd. Gebruik Ervaringwijzer voor jouw opdracht, scriptie of project. Bespaar jezelf geld, tijd en energie en claim jouw gratis account!

Deze onderzoeken hebben studenten gedaan met Ervaringwijzer:

  • Enquête, Met Ervaringwijzer behaal jij het hoogst mogelijke respons voor jouw onderzoek met behulp van de vele uitzend methodes, de App en geautomatiseerde herinneringen!
  • Case study, Maak jouw case succesvol door gebruik te maken van een van de vele gevalideerde onderzoeken en slimme functies van Ervaringwijzer!
  • Fieldresearch, Bepaal zelf wat je gaat onderzoeken en hoe je dit gaat uitvoeren met behulp van de personalisatie mogelijkheden van Ervaringwijzer!
  • Sociaalwetenschappelijk, Maak concretere conclusies op basis van verzamelde gegevens met behulp van de slimme filter en visuele functies van Ervaringwijzer!
  • Kwantitatief onderzoek, Verzamel snel en eenvoudig grote hoeveelheid data met behulp van klaarliggende onderzoeken in de bibliotheek!

Voordelen van Ervaringwijzer

De bibliotheek

Een vragenlijst in 1 klik!

Doorzoek onze uitgebreide bibliotheek op alle thema's. Kies voor een vragenlijst die bij jou past , pas deze aan en verstuur in no time

De app

Versturen vanaf je phone

Download onze en stuur de vragenlijst via je telefoon naar jouw doelgroep via WhatsApp, QR-code of social media.

Visueel dashboard

Simpel en eenvoudig

Het dashboard toont automatisch alle resultaten, zodat je deze direct kunt gebruiken voor jouw onderzoek met slechts één klik.

Succesverhalen

https://a.storyblok.com/f/201376/52x53/80d857c1f7/hogeschool-rotterdam.svg

Ik heb mijn projecten efficiënt kunnen uitvoeren.

Ik heb Ervaringwijzer gebruikt voor mijn projecten tijdens mijn Business & IT management opleiding. De functie om resultaten over te zetten naar CSV en Excel bestanden hebben mij veel tijd bespaard!

Enes Sen, student aan de Hogeschool Rotterdam
https://a.storyblok.com/f/201376/52x53/80d857c1f7/hogeschool-rotterdam.svg

Ik had binnen een week mijn onderzoek afgerond.

Ik gebruik Ervaringwijzer voor enquêtes en onderzoeken die ik voor de Hogeschool Rotterdam moet doen. Super fijn dat het gratis is en daarnaast lekker modern! Ik ben fan ;)

Karina Vavilova, student aan de Hogeschool Rotterdam

Samen Wijzer Worden?