Onze software: eenvoudig en effectief!

Realiseer kwantitatieve onderzoeken

Ervaringwijzer is een laagdrempelige software om onder andere kwantitatieve onderzoeken mee te realiseren. Het is prettig om mee te werken, dankzij de aandacht voor het visuele aspect van de tool in combinatie met de nieuwste technologische standaarden zoals een online helpdesk, Chatbot, instructievideo’s etc.

Het laagdrempelige en visuele aspect zijn ook voor respondenten aanwezig, waardoor zij een optimale beleving ervaren bij het meewerken aan een onderzoek. Zo kunnen zij benaderd worden via SMS, email, WhatsApp, brief, QR-code en tablet. Zij kunnen reageren op een device naar keuze op een moment wanneer het hen uitkomt. Dit alles zorgt voor een hogere respons en doordat onderzoeken met Ervaringwijzer anoniem zijn, zij ook de antwoorden relevanter.

Realiseer kwantitatieve onderzoeken

KISS - Keep It Super Simple

Gemak dient de mens. Ervaringwijzer is speciaal ingericht om onderzoeken voor iedereen makkelijk te maken. Ons platform is gemakkelijk te gebruiken, maar heeft toch alle functies die je nodig hebt voor goed onderzoek. Zo past ons platform automatisch AVG-richtlijnen toe. Wel zo makkelijk. Hetzelfde gemakt ervaren jullie respondenten bij ontvangst van een onderzoek uit Ervaringwijzer. Dit noemen we KISS – Keep It Super Simple!

Realiseer kwantitatieve onderzoeken

Vrijheid in rolverdeling

Door onze organisatie-functie kan je samenwerken, rollen te verdelen en het instrument breder in zetten dan slechts één onderzoek. Dit maakt het ook mogelijk om resultaten te vergelijken.

Wij zien graag actieve en enthousiaste gebruikers op het platform. Onze intrinsieke motivatie maakt dat wij veel tijd investeren in het activeren van gebruikers, ontwikkeling van onderzoeken en intensiveren van klantrelaties.

Modern

Met de software van Ervaringwijzer kun je een digitale slag slaan. Verstuur onderzoeken met gemak via de de app op je telefoon. Of laat een respondent direct het onderzoek maken via de tablet. Uiteraard kunt u onderzoeken ook uitzetten op papier. Het dashboard koppelt deze resultaten aan de digitale responsen.


Je wilt natuurlijk direct de resultaten inzien. In ons live dashboard zie je in real time de huidige stand van zaken, en wordt het makkelijk om verandering over tijd te volgen. De resultaten draait u vervolgens eenvoudig uit in Excel!

Realiseer kwantitatieve onderzoeken

Belevingswereld respondent

Met Ervaringwijzer heb je een ruime keuze aan verzend-methodes. Kies de methode die het beste aansluit bij de belevingswereld van de respondent. Maak ook een keuze voor de juiste timing. Beide factoren dragen bij aan een hogere respons.

CEO clientervaringsonderzoek wmo gemeenten ceo wmo 2015 2021 continumeting

Hoe het werkt?

Middels je eigen account kan je op een eenvoudige laagdrempelige manier via onze software een vragenlijst maken in de editor. Je krijgt hiervoor twee keuzes: blanco beginnen of een vragenlijst gebruiken die al eerder is gemaakt door iemand van de gemeente. Vervolgens stuur je de vragenlijst naar de respondenten op de manier zoals jij en de respondenten dat willen. De resultaten worden continue bijgewerkt waardoor je snel aan de slag kan met verbeteren.

Nieuwsgierig? Probeer nu onze gratis demo!

Wat organisaties zeggen

Ervaar alle voordelen zelf

Download brochure