Een onderzoek uitbesteden aan Ervaringwijzer is zo geregeld

Onderzoek uitbesteden Uitbesteden onderzoek Onderzoek

Een onderzoek uitbesteden

Wil je een kwalitatief en goed onderzoek realiseren maar heb je eigenlijk geen tijd? Wij bieden uitkomst!

Of het nu gaat om een verplichting van het ministerie van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met het cliëntervaringsonderzoek, het behalen van de praktijk accreditering voor de NHG of een eis die de gemeente stelt aan zorgaanbieders met een cliëntervaringsonderzoek. Je kunt aan Ervaringwijzer ieder onderzoek uitbesteden.

Tijdsinvestering

Lage tijdsinvestering

Wij vragen wat jij belangrijk vindt, wat je ervaringen zijn met het uitvoeren van onderzoeken en waar jij denkt dat wij extra aandacht aan moeten besteden. Na één gesprek kan jij weer richten op andere zaken en kunnen wij zelfstandig aan het werk.

Onderzoek tijdsinvestering
Belevingswereld

Respondent optimaal benaderen

Met Ervaringwijzer is het mogelijk om een onderzoek op diverse wijzen voor te leggen aan jouw doelgroep. Wij kiezen de beste methode en tijd die optimaal aansluiten bij de belevingswereld van de respondenten. Denk aan mail, whatsapp, brief, en andere vormen. Zo creëert Ervaringwijzer niet alleen kwantitatieve, maar ook kwalitatieve respons.

Belevingswereld ervaringwijzer
Transparantie

Transparant

Wij maken onze werkwijze inzichtelijk en brengen jou, indien gewenst, op de hoogte van iedere stap van het proces. Wij zijn betrokken, altijd bereikbaar en vinden dat duidelijke communicatie essentieel is bij het succesvol realiseren van een onderzoek.

Transparant onderzoek
Respons

Verhogen respons

Wij beschikken over de mogelijkheid om allerlei respons verhogende maatregelen toe te passen. Wij leggen alle opties voor, geven advies over de voor- en nadelen en kiezen samen met jou de opties die het beste aansluiten bij de doelgroep.

Ervaringwijzer respons

Hoe we dit doen?

Wij bieden een compleet uitbestedingstraject om van begin tot eind ieder onderzoek te realiseren. Hiervoor maken wij een gedegen onderzoeksopzet waar iedere stap duidelijk en concreet in staat beschreven.

Wij zijn de kenners van ons platform en weten welke mogelijkheden er zijn om het onderzoek succesvol te maken. Daarnaast brengen we de best practices in van meer dan 25 gemeenten, 30 zorgaanbieders en stichtingen om een onderzoek op te zetten dat aansluit bij de belevingswereld van de respondent. Interesse in het uitbesteden van jouw onderzoek? Een mooi voorbeeld is de case van Gemeente Houten.

Wat organisaties zeggen

Ervaar alle voordelen zelf

Download brochure